Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться безкоштовний семінар з питань прав інтелектуальної власності для бізнесу

У Харкові відбудеться безкоштовний семінар з питань прав інтелектуальної власності для бізнесу

4 грудня о 16.00 в залі засідань Держпрому (2 під'їзд , 2 поверх) відбудеться безкоштовний семінар на тему: «Права інтелектуальної власності для бізнесу». Під час заходу будуть розглянуті питання оформлення операцій з об'єктами права інтелектуальної власності; відповідальності за несанкціоноване використання інтелектуальної власності, що належить третім особам, та як відстояти свої права на інтелектуальну власність, якщо їх порушують треті особи.

Організатори заходу: Департамент економіки і міжнародних відносин ХОДА, Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва, Юридична фірма ILF.

Доповідачі: асоційований партнер Юридичної фірми ILF, експерт у галузі права інтелектуальної власності, корпоративного права та контрактів Антон Зінчук;
асоційований партнер Юридичної фірми ILF, експерт в області судового процесу, захисту активів та вирішення спорів у сфері інтелектуальної власності Олена Хитрова; старший юрист Юридичної фірми ILF, фахівець у сфері перевірок та взаємодії бізнесу з правоохоронними органами Дмитро Лазебний.

Для участі у семінарі необхідна попередня реєстрація на електронну пошту: economist@kharkiv.biz.ua