Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Сахновщині працює програма «Віддалене село»

У Сахновщині працює програма «Віддалене село»

Про це сьогодні розповів під час скайп-конференції в ході Днів відкритості регіону в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України голова Сахновщинської районної державної адміністрації Віталій Яковенко. Він зазначив, що програма «Віддалене село» працює у Сахновщині біля двох місяців.

«Ми започаткували програму, бо вирішили, що люди, які проживають у віддалених селах на 15 або 10 дворів, заслуговують на те, щоб влади приїхала до них, почула про їх негаразди, допомогла. Ми практикуємо виїзні прийоми громадян, щотижня голова і заступники приїжджають до якоїсь сільської ради, щоб зустрітися з населенням. Також були започатковані розширені прийоми громадян, на які виїжджають не тільки голови сільських рад, а ще й керівники комунальних служб, представники правоохоронних органів та представники центральних органів влади», – розповів Віталій Яковенко.
Він зазначив, що усі питання, які є у жителів, знаходяться на контролі органів влади. За два місяця виконання програми охопило шість віддалених сіл.