Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Акція, спрямована на профілактику СНІДу, гепатитів В та С, відбудеться 29 листопада в Харкові

Акція, спрямована на профілактику СНІДу, гепатитів В та С, відбудеться 29 листопада в Харкові

29 листопада о 10.00 на базі Харківського професійного ліцею харчових технологій та торгівлі (вул. Аерофлотська, 8) в рамках Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом буде проведено Акцію, спрямовану на профілактику ВІЛ/СНІДу, гепатитів В та С. Під час Акції будуть надані консультації фахівців з питань утвердження здорового та морального способу життя і відповідальної поведінки у сфері сексуальних стосунків, причин зараження та шляхів передачі ВІЛ-інфекції та гепатитів В і С, важливості здорового способу життя та запобігання зараження ВІЛ-інфекцією і гепатитами В і С. Також можна буде пройти безкоштовне тестування на ВІЛ-інфекцію, гепатити С і В; під гаслом «Курити вже не модно!» обміняти цигарки на цукерки.

Волонтери проведуть вікторину, яка дасть змогу виявити рівень обізнаності молоді стосовно ВІЛ-інфекції/СНІДу, гепатитів В та С, інфекцій, які передаються статевим шляхом, та покажуть виступ свого театру на тему «Здоровий спосіб життя – мій вибір!».

Організатори акції: Департамент у справах молоді та спорту спільно з Департаментом науки і освіти, Харківський обласний центр боротьби з ВІЛ/СНІДом, КУ «Харківський обласний Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», КУ «Харківський обласний молоді», Харківське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД», молодіжна громадська організація «Харківський обласний центр волонтерів», БФ «Благо». 

Теги