Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ІV Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок» знов запрошує розповісти про добрі справи

ІV Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок» знов запрошує розповісти про добрі справи

Уже четвертий рік Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі за підтримкою Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, а тепер – і Київського університету ім. Бориса Грінченка закликає школярів і студентів розповісти про свої добрі справи, ставши учасниками Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». Цього року добродійники скористаються новим Положенням про проведення Конкурсу. Воно розширює тематичний вибір учасників, зменшує навантаження під час підготовки творчих звітів, а головне – дає змогу провести Конкурс поетапно. Відтак навіть у найвіддаленіших селах і містечках будуть знати про добрі справи дітей, адже тепер і там пройдуть святкові заходи з привітання переможців, а в школах і сільських клубах відбудуться виставки учасників Конкурсу.

Найцікавіші творчі звіти потраплять на районні етапи Конкурсу, а оргкомітети Автономної Республіки Крим, областей, м. Києва і м. Севастополя відберуть роботи, що представлятимуть їхні регіони на підсумковому етапі у м. Києві. Конкурс завершиться церемонією нагородження переможців.

Інформація про перебіг та результати Конкурсу регулярно буде висвітлюватися на сайтах Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі (http://www.moral.gov.ua/konkurs4/); Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (http://www.iitzo.gov.ua), Київського університету ім. Бориса Грінченка (http://kubg.edu.ua/) та інших, що підтримують мету та основні завдання Конкурсу.

На запитання щодо Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» можна отримати відповідь за телефоном (044) 4861684 (Єгорова Ірина Олексіївна – координатор Конкурсу від Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі).