Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав учасників обласного круглого столу працівників позашкільних навчальних закладів

Михайло Добкін привітав учасників обласного круглого столу працівників позашкільних навчальних закладів

«Сьогодні ми з вами разом започаткуємо нову традицію в регіоні – проведення обласного форуму працівників позашкільної освіти. На мій погляд, це дуже символічна подія в Рік дитячої творчості та слушна нагода звернутися до вас зі словами подяки, а ще чудовий звичай, який формує почуття колективу і єдності на ниві позашкілля», - зазначив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін у своєму зверненні до учасників обласного круглого столу працівників позашкільних навчальних закладів області «Рік дитячої творчості в навчальних закладах Харківщини».

За словами губернатора, вчора, також уперше, у Києві відбувся Всеукраїнський форум працівників позашкільної освіти, де були відзначені досягнення Харківщини у покращенні рейтингового показника щодо охоплення позашкільною освітою. 100% дітей, які спроможні за станом здоров’я і фізичними можливостями відвідувати творчі об’єднання та спортивні секції, охоплені різними формами позашкільної освіти в області - такий разультат виконання областю соціальних ініціатив Президента України.

«Це стало можливим завдяки невтомній щоденній праці кожного з вас. Результати міжнародних творчих конкурсів, спортивних змагань, де наші діти із завидною сталістю посідають призові місця, є красномовнішими за слова. Вітаю вас із вдало проведеним Роком дитячої творчості і бажаю кожному наснаги, сил та незгасного бажання допомагати молоді в розкритті талантів! Завдяки вам наша країна має дорослих і впевнених у собі художників, співаків, танцюристів, представників інших творчих професій та і просто обдарованих чоловіків та жінок, які будуть виховувати вже у власних дітях любов до творчості й натхнення. І щиро дякую вам за те, що в кожній дитині ви бачите те зерно, із якого потім проростає справжній талант», - підкреслив Михайло Добкін.