Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Перше місце на Всеукраїнському туристичному конкурсі посів Харківський обласний центр туризму

Перше місце на Всеукраїнському туристичному конкурсі посів Харківський обласний центр туризму

За інформацією Державного агентства України з туризму та курортів, за підсумками Всеукраїнського туристичного конкурсу, що проводився серед туристичних інформаційних центрів, ЗМІ та фотографів, перше місце посів Обласний комунальний заклад «Харківський організаційно-методичний центр туризму»; друге місце поділили КП «Туристичний інформаційний центр міста Донецька» та Львівське комунальне некомерційне підприємство «Центр розвитку туризму м. Львова»; на третьому місці - КП «Центр туристичної інформації та послуг» (м. Луцьк).

Довідка. Задля активізації розвитку в'їзного та внутрішнього туризму, створення належної туристичної інфраструктури та сприятливих умов для залучення у регіон вітчизняних та іноземних інвестицій в Харківській області затверджена концепція розвитку туризму до 2020 року.

За роки існування Харківського обласного туристично-інформаційного центру було проведено 4 виставки «Харківська туристична бієнале»; проведено засідання Ради представників регіонів сфери туризму та курортів; визначено мережу головних туристичних об'єктів регіону - «Золоте кільце Слобожанщини»; розпочато маркування веломаршрутів; відкрито сувенірну лавку «Слобожанський сувенір», розроблено каталог сувенірної продукції. Також відкрито 3 туристично-інформаційних пункти в Харкові і один в Парижі при Культурно-інформаційному центрі Посольства України у Франції.