Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діалог влади з суспільством має бути постійним. Михайло Добкін

Діалог влади з суспільством має бути постійним. Михайло Добкін

На Харківщині постійно ведеться робота з розвитку громадянського суспільства і залучення громадськості до формування державної та регіональної політики – це було одним з перших доручень Президента України після обрання в 2010 році. Про це повідомив в ефірі програми обласного радіо «Від влади до громади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Діалог із суспільством має бути постійним, влада повинна стирати всі межі, які у нас традиційно існували між можновладцями та громадянським суспільством. Крім того, ні для кого не секрет, що активне громадянське суспільство в нашій країні тільки в стадії формування, і роль громадських організацій та об'єднань разом дуже значуща в цьому процесі», – підкреслив він.

Губернатор зазначив, що в даний час окремі структурні підрозділи облдержадміністрації знаходяться в постійному контакті з громадськими діячами, звітують перед суспільством про виконане і ведуть свою роботу досить прозоро. Деякі поки тільки вибудовують ці взаємини, а деякі – навіть не приступили.

Михайло Добкін заявив, що з'явився документ, який наказує першому заступнику голови ХОДА і всім без винятку заступникам голови ХОДА вибудувати роботу з громадськістю так, щоб вона відповідала вимогам Кабінету Міністрів, і завдання, яке поставив Президент України, було виконано Харківщиною на 100%.