Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбувся зліт волонтерів міських і районних ветеранських організацій

На Харківщині відбувся зліт волонтерів міських і районних ветеранських організацій

Сьогодні в Обласному палаці дитячої та юнацької творчості відбувся обласний зліт волонтерів міських і районних ветеранських організацій. Участь у заході взяли заступник директора Департаменту масових комунікацій ХОДА Ольга Дутова, голова ради ветеранів Обласної ветеранської організації Анатолій Хіневич, члени Обласної ради ветеранів, голови, заступники міських і районних рад ветеранів, керівники волонтерських центрів та волонтери. Від імені Харківської обласної адміністрації та Департаменту масових комунікацій ХОДА всіх учасників зльоту привітала Ольга Дутова.

«Я хочу сказати, що волонтерський рух – це та робота, яка робиться за покликом серця і душі, за яку не чекають подяки. Це робота, яка потрібна, в першу чергу, вам самим. І це чудово, що є люди, які можуть підставити плече і чудово, що у нас є плече, на яке ми можемо спертися», – сказала вона.

Також вона зазначила, що наприкінці листопада в Харкові відбудеться обласний зліт волонтерів, який послужить об'єднанню волонтерів всіх організацій та виробленню спільної програми дій. Зліт волонтерів проводитиметься в рамках реалізації завдань Президента України щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної та регіональної політики.

Також на честь Міжнародного дня волонтерів за пропозицією міських і районних рад ветеранів була нагороджена почесними грамотами група ветеранських активістів, а для всіх присутніх в залі було дано концерт.