Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переможцем Всеукраїнського турніру з фехтування став харків’янин Дмитро Карюченко

Переможцем Всеукраїнського турніру з фехтування став харків’янин Дмитро Карюченко

9 - 12 листопада в фехтувальному залі харківського спортивного клубу «Уніфехт» відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з фехтування пам'яті Л.В.Авербаха. У змаганнях взяли участь близько 250 спортсменів з України, Росії, Казахстану, Японії, Білорусії та Ізраїлю. Про це повідомляє офіційний сайт Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА. Переможцем турніру серед чоловіків в особистому заліку став харків’янин Дмитро Карюченко. Фінальний двобій з лідером збірної України – киянином Іллею Рейзліним, видався дуже напруженим. У додатковий час Дмитру Карюченку вдалося виграти поєдинок з рахунком 7:6.

Крім того, харків’яни вдало виступили у командних чоловічих змаганнях, посівши друге місце. У фіналі команда Харківської області у складі Дмитра Карюченка, Максима Хвороста, Олега Соколова та Євгена Миргородського лише двома уколами поступилась переможцям турніру - збірній команді Росії.

Третє місце та бронзові нагороди турніру виборола жіноча збірна Харківської області у складі Владлени Хаваладжи, Наталі Бондаренко та Наталі Степанян.