Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для проведення на Харківщині конкурсу соціальних проектів необхідно 1 млн. грн.

Для проведення на Харківщині конкурсу соціальних проектів необхідно 1 млн. грн.

Про це повідомила на обласному радіо в програмі «Ранковий ексклюзив» директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Вікторія Маренич. За її словами, наступного року Громадська рада при ХОДА звернеться до депутатів Харківської обласної ради з проханням виділити кошти на Програму розвитку і підтримки громадянського суспільства, а також на проведення конкурсу соціальних проектів.

«Ми будемо просити 1 млн. грн. для проведення конкурсу соціальних проектів. Це потрібно не громадськості, це потрібно самій владі. Вони погодяться за тієї умови, якщо будуть розуміти, що іншого шляху немає. Президент України ставить такі завдання щодо розвитку громадянського суспільства, дає відповідні доручення, і ми маємо тільки так і працювати», – повідомила Вікторія Маренич.

Також вона зазначила, що у планах Громадської ради при ХОДА побудувати вертикаль для співпраці з громадськими радами при райдержадміністраціях.

«Дуже багато запитань виникає, дуже багато проблем і з точки зору законодавчої влади, з точки зору імплементації певних положень вже в роботі на місцях. Головне – коли ми разом, ми можемо вирішити дуже багато проблем, такого раніше не було. На початку грудня ми проведемо великий семінар-нараду з представниками секторів або відділів масових комунікацій при РДА – це буде як поштовх, як сигнал до того, що ми починаємо працювати всі разом», – сказала Вікторія Маренич.