Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошено Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва у 2013 році

Оголошено Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва у 2013 році

Державним комітетом телебачення та радіомовлення України оголошено Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва у 2013 році. У конкурсі беруть участь друковані періодичні видання для дітей та юнацтва загальнодержавної, регіональної та місцевої сфер розповсюдження. Він проводиться у таких номінаціях: “Краще періодичне друковане видання для дітей”; “Краще періодичне друковане видання для юнацтва”.

Прийом заявок триває з 1 вересня до 1 грудня. Положення про конкурс розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо України comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article.

Довідка: Щорічний Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва засновано Державним комітетом телебачення та радіомовлення України у 2007 році з метою сприяння розвитку дитячої періодики, удосконалення традицій випуску періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва, підвищення ролі друкованих засобів масової інформації у вихованні підростаючого покоління, популяризації сучасних технологій художнього оформлення та поліграфічного виконання періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва.