Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

При оцінці діяльності райдержадміністрацій буде враховуватися робота з громадськістю

При оцінці діяльності райдержадміністрацій буде враховуватися робота з громадськістю

У ході зустрічі голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з членами Правління громадської ради при ХОДА, яка відбулась у форматі «Чай з губернатором», голова Громадської ради Ірина Давидова запропонувала враховувати в рейтингу оцінювання діяльності райдержадміністрацій рівень їх взаємодії з громадськими організаціями. Вона підкреслила, що вважає правильною пропозицію Кабінету Міністрів про те, щоб при оцінці діяльності обласних адміністрацій з цього року враховувати роботу з громадськістю.

«Можливо, нам потрібно перейняти цю практику, щоб правильно вибудувати свої стосунки з районними адміністраціями в питаннях контакту і співпраці з Громадськими радами. Давайте розробимо такий критерій при оцінці роботи районних державних адміністрацій», – звернулася Ірина Давидова до губернатора.

Михайло Добкін повністю підтримав цю ініціативу.

«Я вважаю, що це правильна і своєчасна пропозиція. По закінченні нашої зустрічі я дам доручення розробити необхідні документи. Ми обов'язково розглянемо це питання найближчим часом, і такий пункт з'явиться в рейтингу», – заявив Михайло Добкін.