Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина має технології і фахівців для того, щоб повністю забезпечити якісний і довгостроковий ремонт або будівництво доріг регіону

Харківщина має технології і фахівців для того, щоб повністю забезпечити якісний і довгостроковий ремонт або будівництво доріг регіону

В ефірі програми обласного радіо «Від влади до громади» голова ХОДА Михайло Добкін розповів, що він задоволений якістю проїжджих доріг, які вдалося привести в належний стан, адже жодна з великих магістралей, які були відремонтовані або побудовані, за гарантійний час експлуатації не дала збою. Також губернатор зазначив, що 2013 рік не дозволяє говорити про масштабні ремонтні і будівельні роботи на харківських дорогах, тому що фінансування було дуже мізерним і великі обсяги було зробити неможливо. «Найголовніше, що на сьогоднішній день Харківщина має технології, асфальтові заводи, необхідну техніку, підготовлених фахівців для того, щоб при відкритому фінансуванні, направленому на ці цілі, повністю забезпечити якісний і довгостроковий ремонт або будівництво наших доріг. Ми, як влада, зобов'язані забезпечити безаварійну роботу наших доріг, там, де аварії залежать безпосередньо від роботи тих служб, які готують дороги і у весняно-літній та в осінньо-зимовий період», - підкреслив Михайло Добкін.

Також голова ХОДА розповів, що для того, щоб забезпечити проїзд дорогами взимку, готова вся необхідна техніка, є в достатній кількості пісок, сіль, піщано-сольова суміш.

«У нас розроблені плани для всіх доріг, по яких людям підвозять хліб, швидка допомога підвозить людей до лікарні, у нас укладені всі договори з безліччю харківських підприємств, які в разі сильних снігопадів надаватимуть нам додаткову техніку. Також у нас достатньо пально-мастильних матеріалів для того, щоб у цьому бюджетом році здійснити всі необхідні роботи», - сказав Михайло Добкін.