Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співпраця з Антимонопольним комітетом сприятиме стабільності життя і бізнесу в регіоні. Михайло Добкін

Співпраця з Антимонопольним комітетом сприятиме стабільності життя і бізнесу в регіоні. Михайло Добкін

Сьогодні, коли в Україні ще не до кінця сформовані Комісія з контролю за цінами, або спеціальний орган, контролюючий якість виробленої продукції, дуже важливо разом з державним конституційним органом, яким є Антимонопольний комітет України, проводити роботу з недопущення змов на ринках, метою яких є необгрунтоване підвищення цін на продукти та послуги. Таку думку висловив в ефірі програми обласного радіо «Від влади до громади» голова ХОДА Михайло Добкін.

За його словами, саме за допомогою працівників регіонального відділення Антимонопольного комітету України керівництву області вдавалося тримати стабільними тарифи на комунальні послуги і наводити порядок на ринку молочних продуктів.

«Так, за допомогою меморандуму доброї волі нам вдалося зафіксувати існуючі ціни на молочну продукцію, а на окремі її види навіть знизити. При цьому ніхто не відчував себе ущемленим. Були враховані інтереси і виробників молока, і переробників, і власників торгових мереж, і контролюючих органів, і влади. Я думаю, що і надалі наша співпраця буде приводити до того, що життя і ведення бізнесу в нашому регіоні будуть стабільними і прогнозованими», – сказав Михайло Добкін.