Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Алеї почесних гостей фестивалю "Харьковская сирень" будуть відновлені 3 викрадені вандалами таблички

На Алеї почесних гостей фестивалю "Харьковская сирень" будуть відновлені 3 викрадені вандалами таблички

В ході прес-конференції директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Вікторія Маренич розповіла, що з Алеї почесних гостей кінофестивалю «Харьковская сирень» в саду Шевченка пропали таблички з підписами до відбитків долонь французьких акторів Алена Делона, Жана-Поля Бельмондо і П'єра Рішара.

«Алея почесних гостей кінофестивалю «Харьковская сирень» вже стала родзинкою міста, куди приходять молоді люди, студенти, наречені. У ніч з суботи на неділю якісь вандали зняли 3 таблички. Ми, звичайно, все відновимо, але мені це дуже неприємно. Ви знаєте, яку серйозну роботу проводить оргкомітет фестивалю, скільки душі і серця вкладаємо в ті речі, які сьогодні є красою міста. І я хочу звернутися до правоохоронців, щоб вони були більш уважними до подій, які творяться на центральних алеях саду Шевченка», - зазначила Вікторія Маренич.

Директор Департаменту масових комунікацій ХОДА також повідомила про те, що в квітні на Алеї почесних гостей будуть відкриті нові стели.

«У квітні будуть відкриті стели з відбитками тих гостей, що завітали до нас в цьому році. І ми хочемо в самому початку алеї поставити велику стелу у вигляді призу фестивалю «Харьковская сирень», на якій було б написано, що це відбитки рук почесних гостей Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень». Така стела обов'язково буде встановлена на передодні кінофестивалю», - сказала Вікторія Маренич.