Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині дбають про підвищення професійного рівня працівників регіональних і місцевих ЗМІ

На Харківщині дбають про підвищення професійного рівня працівників регіональних і місцевих ЗМІ

Як зазначила у своєму виступі під час засідання колегії Державного комітету телебачення і радіомовлення України з порядком денним: «Про стан інформаційного простору Харківської області» директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Вікторія Маренич, Департамент постійно дбає про підвищення професійного рівня працівників регіональних і місцевих ЗМІ.

«У 2013 році із залученням фахівців з м. Києва організовано семінар для працівників Інтернет видань області, майстер-клас з операторської майстерності для електронних ЗМІ області, семінар-практикум із сучасного дизайну та верстки газет для верстальників районних комунальних ЗМІ, семінар щодо перспектив розвитку цифрового телевізійного мовлення в області для керівництва регіональної і місцевих телерадіокомпаній», - сказала вона.

Також Вікторія Маренич додала, що з ініціативи обласної державної адміністрації створено Клуб редакторів комунальних друкованих видань - дискусійний майданчик для обміну досвідом та організації співпраці. Крім цього, третій рік при Департаменті працює Школа юного журналіста, яка має на меті ознайомити старшокласників області, які мріють про журналістику, з азами цієї професії.