Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Франція готова брати найактивнішу участь у фестивалі «Харьковская сирень»

Франція готова брати найактивнішу участь у фестивалі «Харьковская сирень»

На зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні Аленом Ремі голова ХОДА Михайло Добкін розповів, що в Харкові вже 5 років проводиться Міжнародний фестиваль короткометражних фільмів «Харьковская сирень», завдяки якому харків'яни змогли познайомитися з улюбленими акторами та цікавими фільмами всіх країн світу.

«Ми дуже пишаємося фестивалем, сьогодні він вийшов на такий рівень, що ми не встигаємо справлятися з усіма заявками, які надходять з різних кінців світу. Ми дійсно охопили вже практично всі континенти, на яких знімається кіно, не так давно до фестивалю приєдналася Бразилія», – підкреслив голова ХОДА.

Ален Ремі також зазначив популярність і неординарність фестивалю «Харьковская сирень» і підкреслив, що Франція готова брати найактивнішу участь у його проведенні.

«Ви правильно робите, що пишаєтеся цим фестивалем. Ми готові докласти всіх зусиль для того, щоб більше французьких фільмів, акторів і режисерів приїжджали до Харкова. Тут ми повністю у вашому розпорядженні. Давайте об'єднаємо зусилля для того, щоб зробити цей фестиваль ще більш французьким», – зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні.