Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Надзвичайний і Повноважний Посол Франції відзначив економічний потенціал Харківщини

Надзвичайний і Повноважний Посол Франції відзначив економічний потенціал Харківщини

Сьогодні відбулася зустріч голови облдержадміністрації Михайла Добкіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні паном Аленом Ремі. На зустрічі також були присутні голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступники голови ХОДА Євген Савін та Юрій Сапронов.

Михайло Добкін зазначив, що радий вітати Надзвичайного і Повноважного Посла Французької Республіки в столиці Слобожанщини і подвійно радий, що візит буде присвячений питанням культури та економічного співробітництва.

«Харків місто молоде і за віком заснування, і завдяки тому, що у нас постійно навчаються близько 300 тисяч студентів, які приїжджають до нас з різних міст України і з інших країн. Таким чином, у нас достатньо кваліфікованих фахівців з різних напрямків, що дає додаткову конкурентну перевагу, коли інвестори розглядають можливість реалізації тих чи інших проектів», – сказав голова ХОДА.

Пан Ален Ремі відзначив великий економічний та інтелектуальний потенціал Харківщини і висловив упевненість, що співпраця між регіонами буде плідною. «Під час мого минулого візита я побував на багатьох підприємствах вашого міста. Враховуючи кількість висококваліфікованих фахівців і студентів, я впевнений, що дуже важливо розвивати потенціал вашого регіону. Я бачу у вас величезні можливості і вважаю, що нам потрібно працювати разом», – підкреслив Ален Ремі.