Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В рамках «Тижня культури» в обласній бібліотеці для дітей відбулася зустріч «VIP-персона без краватки»

В рамках «Тижня культури» в обласній бібліотеці для дітей відбулася зустріч «VIP-персона без краватки»

Сьогодні у Харківській обласній бібліотеці для дітей у рамках проведення «Тижня культури» та виконання соціальних ініціатив Президента України щодо відродження культури відбулась зустріч учнів Харківського патентно-комп’ютерного коледжу з відомими та успішними особистостями. Читачі бібліотеки зустрілись трьома гостями. Першим з гостей став директор Департаменту культури і туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов. Також учні мали змогу поспілкуватись з керівником відеоканалу «Перша столиця», лауреатом телефестивалю «Україна Єдина – 2004», лауреатом регіонального рейтингу «Харків'янин століття» і «Харків'янин року» Костянтином Кеворкяном.

Останній гість бібліотечної студії – член Національної спілки письменників України, член Спілки письменників Росії, номінант Міжнародної премії ім. Арсенія та Андрія Тарковського (2008 р.), Всеросійської літературної премії «Отчий Дом» (2009 р.), член експертної ради літературного конкурсу Міжнародного форуму слов’янського мистецтва «Золотой Витязь» (2013 р.) Станіслав Мінаков.

Відвідувачі побачили презентацію книг та культурних проектів, цікаві відеороліки та сюжети, фотоматеріали про творчість відомих гостей, їхні захоплення та громадянську позицію.

Захід відбувався у формі автограф-сесії «VIP-персона без краватки». Його родзинка – унікальна можливість для жителів різних районів і міст області в режимі онлайн поставити цікаві питання з Інтернет-центрів місцевих бібліотек за допомогою комунікативної програми «Skype».

Зустріч також транслювалася в Інтернеті на сайті Департаменту культури і туризму «Культурная столица».