Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дергачівський районний будинок культури оснащений необхідною технікою

Дергачівський районний будинок культури оснащений необхідною технікою

З метою реалізації в регіоні завдань Президента України щодо створення умов для доступу громадян до культурних послуг, зокрема відродження культурної інфраструктури села, у Дергачівському районі оснастили необхідною технікою районний будинок культури. Про це в ході семінару для директорів районних будинків культури Харківської області розповіла директор Дергачівського районного будинку культури Наталія Бондаренко. «У всіх фахівців РДК є персональні комп'ютери, кожний кабінет укомплектований оргтехнікою: сканери, ксерокси, багатофункціональні пристрої. Звукооператорська і відеооператорська оснащені професійною технікою для якісної роботи з аудіо і відео матеріалами», - розповіла Наталія Бондаренко.

Також вона зазначила, що методичним кабінетом будинку культури розробляються і впроваджуються нові форми навчання культпрацівників села, а саме робота з документами, правильність їх оформлення, як в електронному, так і в друкованому вигляді; оформлення конкурсних робіт, які надаються культпрацівниками району на розгляд комісії конкурсів та фестивалів, які проводяться в РДК.

Довідка. У Дергачівському районі працює 15 установ клубного типу: 5 - сільські будинки культури; 9 - сільські клуби; 1 - дитячий клуб «Орлятко». Всі вони закріплені за фахівцями РДК наказом директора.