Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін візьме участь у засіданні комітету з питань економічного співробітництва Українсько-Російської міждержавної комісії

Михайло Добкін візьме участь у засіданні комітету з питань економічного співробітництва Українсько-Російської міждержавної комісії

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін 14-15 жовтня в м. Калуга (Російська Федерація) візьме участь у 10-му засіданні комітету з питань економічного співробітництва Українсько-Російської міждержавної комісії. Засідання відбудеться під головуванням Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та Прем’єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

Під час засідання планується підписати Дорожню карту з реалізації чотирирічної Програми українсько-російського співробітництва у сфері дослідження та використання космічного простору у мирних цілях. Також сторони підпишуть Меморандум про взаєморозуміння між Державним космічним агентством України та Федеральним космічним агентством (РФ) щодо співробітництва у використанні національних космічних засобів дистанційного зондування Землі цивільного призначення.

Заплановано підписання Плану дій з інвестиційного, фінансового і галузевого співробітництва України та РФ, Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом РФ про реалізацію та заходи державної підтримки відновлення серійного виробництва літаків сімейства АН-124 з двигунами Д-18Т та їх модифікаціями.