Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині 53% суб'єктів господарювання здає звітність в електронному вигляді

На Харківщині 53% суб'єктів господарювання здає звітність в електронному вигляді

Сьогодні в ході відеоконференції на тему: «Адміністрування єдиного соціального внеску» заступник начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів в Харківській області Володимир Кизим підкреслив, що з 1 жовтня поточного року всі 33 центри обслуговування платників податків, які були створені при податкових інспекціях Харківської області, на 100% готові до прийому звітності та адміністрування даного виду внеску.

«У кожному центрі обслуговування платників виділені відповідні вікна, де проводиться прийом звітності, виділені додаткові співробітники, які надають консультації щодо заповнення звітності», - сказав Володимир Кизим.

Також заступник начальника Головного управління Міндоходов в Харківській області розповів, що триває робота з інформування всіх суб'єктів господарювання про можливість здачі звітності в електронному вигляді.

«У Харківському регіоні сьогодні 53% суб'єктів господарювання здає звітність в електронному вигляді. Наше завдання - провести роботу з тими платниками, у яких немає електронних ключів, щоб ми до кінця року могли максимально вийти на електронне спілкування. У Харківській області 8 акредитованих центрів, які надають безкоштовні ключі для платника» , - зазначив Володимир Кизим.