Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться Міжнародна науково-практична конференція за темою «Актуальні проблеми кримінальної відповідальності»

У Харкові відбудеться Міжнародна науково-практична конференція за темою «Актуальні проблеми кримінальної відповідальності»

10-11 жовтня 2013 року в Національному університеті «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» відбудеться Міжнародна науково-практична конференція за темою «Актуальні проблеми кримінальної відповідальності». На конференції планується обговорити найбільш актуальні питання теорії кримінальної відповідальності та практики її застосування; проблеми встановлення, диференціації та реалізації кримінальної відповідальності; напрями вдосконалення і розвитку законодавства України про кримінальну відповідальність та шляхи його подальшої гармонізації із законодавством європейських держав, а також здійснюватиметься обмін досвідом із науковцями та практиками з зарубіжних країн.

У роботі конференції візьмуть участь учені провідних вітчизняних навчальних та науково-дослідних закладів: Національної академії правових наук України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Одеська юридична академія», Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О.Дідоренка, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та ін., а також учені зарубіжних країн: Росії, Білорусі та Польщі.

До участі у роботі конференції запрошені представники Конституційного Суду України, Верховної Ради України, Генеральної прокуратури України, а також судді, прокурори, слідчі, інші працівники правоохоронних органів та установ юстиції України.

Організатори конференції – Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» спільно з Науково-дослідним інститутом вивчення проблем злочинності імені академіка В. В. Сташиса Національної академії правових наук України та ВГО «Асоціація кримінального права». Початок ранкового пленарного засідання о 10:00.