Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулися урочистості з нагоди 90-річчя державної санітарно-епідеміологічної служби

Відбулися урочистості з нагоди 90-річчя державної санітарно-епідеміологічної служби

Сьогодні в актовій залі Головного управління держсанепідслужби в Харківській області відбувся урочистий захід, присвячений 90-річчю Державної санітарно-епідеміологічної служби. У заході взяв участь заступник голови ХОДА Євген Савін. Від імені голови ХОДА Михайла Добкіна він привітав усіх присутніх зі святом та висловив сподівання, що співробітники Державної санітарно-епідеміологічної служби і надалі будуть докладати всі сили, майстерність для досягнення високої мети - служінню на благо людей.

«Служба, якій ви присвятили своє життя, забезпечує реалізацію державної політики у сфері профілактичної медицини та санітарно-епідемічне благополуччя населення України. Сьогодні на черзі нові відповідальні завдання. Їх успішне вирішення потребує подальшого вдосконалення діяльності, гармонізації санітарного законодавства з Європейськими та міжнародними вимогами, формування чіткої виконавчої вертикалі і ухвалення ефективних управлінських рішень», - підкреслив Євген Савін.

В ході святкування найкращим структурним підрозділам і співробітникам Головного управління держсанепідслужби в Харківській області та Державної установи «Харківський обласний лабораторний центр держсанепідслужби України» були вручені почесні нагороди обладміністрації та облради, а також подарунки.