Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ІІІ фестивалі «Арена дружби» в Харкові взяли участь 33 дитячі циркові колективи з різних міст України та Росії

У ІІІ фестивалі «Арена дружби» в Харкові взяли участь 33 дитячі циркові колективи з різних міст України та Росії

4-6 жовтня у старому харківському цирку відбувся ІІІ фестиваль Дні дитячого цирку «Арена дружби». В ньому взяло участь понад 240 юних та талановитих гімнастів, акробатів, атлетів, еквілібристів, повітряних гімнастів, жонглерів, клоунів, ілюзіоністів та ексцентриків. Цього року у фестивалі взяли участь 33 циркові колективи з Трускавця, Полтави, Чернігова, Ялти, Львова, Донецька, Тельманова, Вугледара, Костянтиновки, Дніпропетровська, Нікополя, Луганська, Запоріжжя, Балаклеї, Ізюму, м. Дзержинська Нижегородської області (Росія) і з Харкова – дитячо-юнацька студія циркового мистецтва «Старий цирк».

3 дні на арені відбувалося справжнє свято циркового мистецтва. Було показано фокуси, трюки, піруети, клоунські жарти. Як відзначили організатори «Арени дружби», головна мета фестивалю - розвиток циркового мистецтва, обмін досвідом та налагодження творчих і дружніх зв'язків серед циркових колективів України.

Завершився ІІІ фестиваль Дні дитячого цирку в Харкові «Арена дружби» яскравим гала-концертом кращих номерів. Всі його учасники отримали грамоти та подарунки.

Організатори Фестивалю – Державне підприємство «Українська творча дирекція з підготовки циркових атракціонів та номерів», Дитячо-юнацька студія циркового мистецтва «Старий цирк» при підтримці Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації та Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів.

Теги