Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області до опалення підключено 98,4% житлових будинків

В області до опалення підключено 98,4% житлових будинків

Сьогодні на селекторній нараді перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, звернувшись до учасників наради, підкреслив, що всі питання, які необхідно вирішити для 100% підключення опалення на Харківщині мають бути вирішені протягом наступних трьох днів.

«Ця зима повинна пройти краще, ніж торік. Згадайте, ми в тому році пережили сильні снігопади й суворі ожеледі, але завдяки злагодженій роботі ми все подолали. І зараз будемо чітко і злагоджено працювати, кожен у своєму напрямку, і досягнемо прекрасних результатів», - сказав Валентин Дулуб.

Він також повідомив, що на сьогоднішній день по Харківщині підключено по районах і містах обласного значення 98,4% котелень. По місту Харкову - 54,2%. Загалом у Харківській області працює 85% котелень.

До опалення в районах та містах обласного значення підключено 98,4% житлових будинків. У Харкові станом на 10 годину ранку - 32% житлових будинків. В цілому по області разом з містом Харковом 51,6% житлових будинків.

Лікувальні установи: по Харківській області та містам обласного значення - 99,6%, по Харкову - 98,6%, в цілому - 99,6%.

Дитячі садки: по Харківській області - 99,8%; по Харкову - 100%; в цілому - 99,9%.
Школи: по Харківській області - 98,7%; по Харкову - 100%; в цілому - 99%.

Також перший заступник голови ХОДА подякував всім учасникам селекторної наради за хорошу роботу і за відповідальне ставлення до справи.

Теги