Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін провів особисту зустріч з жителями селища Комсомольський

Михайло Добкін провів особисту зустріч з жителями селища Комсомольський

Відбулася зустріч голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з жителями селища Комсомольський Зміївського району. На ній також були присутні заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та правоохоронних органів області. Зокрема, Михайло Добкін розповів громаді про модернізацію системи охорони здоров'я. Він запевнив, що жодна медична установа не буде закрита, а система буде удосконалена.

Також на зустрічі обговорили питання ЖКГ, соціального забезпечення, організації транспортного сполучення, ремонту навчальних закладів, витрати коштів з екологічного фонду, вивезення сміття та створення біоплато. Також люди попросили, щоб в селище повернули паспортний стіл і пустили рейсовий автобус «Харків – Комсомольський».

«Ми з вами позначили велике коло питань. За підсумками сьогоднішньої поїздки і спілкування з вами я складу протокол, в якому позначу відповідальних за вирішення тих чи інших питань. Протягом трьох тижнів буде призначено час звіту про перші результати. Вирішення всіх перерахованих проблем я беру під особистий контроль. Ми плануємо провести в лютому 2014 аналогічну зустріч, де я маю намір особисто доповісти про виконання поставлених завдань», – заявив губернатор.

Михайло Добкін зазначив, що в селищі Комсомольське дуже активна територіальна громада, що ним самим вітається і підтримується. «Напевно, ця ініціатива і є та основа, яка допоможе нам реалізувати концепцію реформування органів місцевого самоврядування та організації влади на місцях. Коли не влада буде говорити, ми зробимо так і так, а територіальна громада буде говорити, що для неї було б зручніше і комфортніше в рамках чинного законодавства зробити саме таким чином», - сказав Михайло Добкін.

Теги