Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося засідання Громадської ради при ХОДА

Відбулося засідання Громадської ради при ХОДА

Відбулося засідання Громадської ради при Харківській обласній державній адміністрації. У заході взяла участь директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Вікторія Маренич. Всього в засіданні взяло участь 70 з 133 членів ради. «Громадська рада - це саме той майданчик, який передбачає живий обмін думками, визначення конкретної проблеми і пошук шляху її вирішення. А основним завданням облдержадміністрації є створення умов для плідної роботи даної організації. Тому всі питання і проблеми, які у вас є, поступово вирішуватимуться», - звернулася Вікторія Маренич до членів Громадської ради при ОДА.

Зокрема, вона зазначила, що виділені кошти на виготовлення посвідчень для членів Громадської ради при облдержадміністрації, вирішується питання виділення приміщення для ради. Крім цього, планується виділити кошти на проведення зльоту волонтерів, проведення конкурсу для ЗМІ на краще висвітлення діяльності третього сектора громадянського суспільства та проведення конкурсу соціальних проектів.

Крім цього, в газеті «Слобідський край», а також у районних газетах області з'являться рубрики, які висвітлюватимуть діяльність обласної та районних Громадських рад.

У ході засідання було розглянуто 6 питань. Зокрема, кадрові питання, питання про хід виконання перспективного плану роботи Громадської ради при ОДА в 2013 році, питання про участь Громадської ради у реалізації обласної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012-2015 роки, про затвердження робочої групи для підписання договору про співпрацю з питань проведення споживчої експертизи товарів і послуг Харківської області, а також питання про ініціативу Громадської ради при Одеській ОДА.