Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У дитячому садку «Дзвіночок» села Вовчанські Хутори відкрито другу групу для малюків

У дитячому садку «Дзвіночок» села Вовчанські Хутори відкрито другу групу для малюків

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов та заступник голови ХОДА Євген Савін взяли участь в урочистостях з нагоди відкриття другої групи Вовчансько-Хутірського ясла-садка «Дзвіночок» Вовчанського району. У святкуванні взяли участь батьки малюків, вихованці, учні, мешканці села. "Шановні земляки! Я впевнений, що ця радісна подія, насамперед, додасть вам гарного настрою, тому що тут ваші дітки будуть відчувати себе затишно і безпечно. І найголовніше, будуть знаходиться під постійною увагою педагогів і вихователів. А батьки зможуть планувати свій час так, щоб максимально займатися забезпеченням своїх сімей", - звернувся до присутніх Михайло Добкін.

Заклад розпочав діяльність з 23 січня 2012 року, у ньому функціонувала 1 різновікова група для 30 дітей. Завдяки соціальним ініциативам Президента України щодо розширення мережі дошкільних навчальних закладів з'явилась нова група на 25 вихованців. Для кожної вікової групи виділено окреме приміщення, ігрова, спальна, гігієнічна кімнати, роздягальня. Облаштовані кабінети, ізолятор, пральня, харчоблок, придбано технологічне обладнання, меблі, м’який інвентар, посуд.

Навчально-виховний процес у закладі буде здійснюватися за програмою виховання і навчання дітей від двох до семи років «Дитина».

На придбання меблів з бюджету Вовчанського району було виділено 40 тис. грн. Також були залучені позабюджетні кошти від приватних підприємств району в сумі 289 тис. грн. на капітальний ремонт другої групи та встановлення огорожі на території закладу.