Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У сел. Хорошево відкрито новий баскетбольний майданчик

У сел. Хорошево відкрито новий баскетбольний майданчик

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відкрив новий баскетбольний майданчик в сел. Хорошево Харківського району. У заході також взяли участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступники голови ХОДА Євген Савін та Юрій Сапронов. Майданчик побудовано відповідно до Державної соціальної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року, за дорученням голови ХОДА Михайла Добкіна. Він подякував усім, хто доклав зусиль для того, щоб цей майданчик з'явився, особливо Юрію Сапронову.

«Сьогодні хороша і добра подія - відкривається ще одна спортивна площадка, а це ще одна можливість для діток займатися спортом і досягати результатів. Цього року ми були в Техасі. Американські баскетболісти грають якщо не як боги, то як напівбоги. Але у них для досягнення такого рівня гри були умови і можливості. Тепер вони з'являються і у вас. Я бажаю, щоб, коли настане ваш час, ви грали навіть краще, ніж збірна США з баскетболу», - сказав губернатор, звертаючись до юних спортсменів.

Розмір майданчика 28х15м, покриття - асфальт, залитий акрилом. Майданчик побудовано за позабюджетні кошти - 190 тис.грн.

Як повідомив Михайло Добкін, наступного року в сел. Хорошево планується відкрити футбольний майданчик з синтетичним покриттям.