Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпочала роботу Конференція «Впровадження технологій енергоефективності та залучення інвестицій в інфраструктурні проекти»

Розпочала роботу Конференція «Впровадження технологій енергоефективності та залучення інвестицій в інфраструктурні проекти»

У ході конференції будуть розглянуті проблеми енергоефективності міст, сучасні технічні рішення для її підвищення, альтернативні способи і джерела залучення фінансування для проектів з підвищення енергоефективності, які доступні органам місцевого самоврядування. У конференції беруть участь: заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА – начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Денис Ткачов, заступник Харківського міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов, Генеральний консул ФРН у Донецьку Детлеф Вольтер, почесний консул ФРН в Харкові Тетяна Гавриш та інші.  

Денис Ткачов привітав всіх учасників конференції від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна і побажав їм плідної роботи.

«Згідно з дорученням Президента і стратегією соціально-економічного розвитку Харківської області, питання впровадження енергоефективності є одним з пріоритетних моментів у діяльності обладміністрації. І сьогоднішня конференція покликана обговорити найбільш перспективні, оптимальні шляхи розвитку і впровадження різних нових технологічних рішень у сфері енергоефективності», – зазначив Денис Ткачов.

У ході конференції відбудеться презентація закордонних практик вирішення питань енергоефективності. Зокрема, будуть презентовані проекти, реалізовані в Київській та Івано-Франківській областях, проекти, заплановані в Харківській області, а також досвід реалізації муніципальних проектів у сфері альтернативної енергетики та енергоефективності в Польщі.