Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині буде створена обласна громадська організація «Клуб редакторів»

На Харківщині буде створена обласна громадська організація «Клуб редакторів»

Сьогодні під час семінару для редакторів районних комунальних друкованих засобів масової інформації, організованого Департаментом масових комунікацій Харківської ОДА, одноголосно було ухвалено рішення про створення Харківської обласної громадської організації «Клуб редакторів».

Дану організацію планується створити з ініціативи редакторів районних комунальних друкованих засобів масової інформації з метою лобіювання інтересів районних газет області на будь-якому рівні. Як зазначила директор Департаменту масових комунікацій Харківської ОДА Вікторія Маренич, цю ідею підтримав голова ХОДА Михайло Добкін.

«На попередньому семінарі ми обговорювали можливість і необхідність створення громадської організації, яка змогла б об'єднати нас для того, щоб ми могли спілкуватися і лобіювати наші інтереси. Сьогодні дуже сильно прикута увага до громадянського суспільства. Будь-який рух починається з об'єднання людей, які пов'язані за певною професійною ознакою. Я вітаю, що у редакторів Харківської області буде своя громадська організація, яка буде відстоювати їхні права. «Клуб редакторів» - це той майданчик, який дійсно має бути», - сказала Вікторія Маренич.