Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Центр надання адміністративних і дозвільних послуг міста Харкова надає більше 150 адміністративних послуг

Центр надання адміністративних і дозвільних послуг міста Харкова надає більше 150 адміністративних послуг

Як повідомив директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Сергій Авершин, відповідно до ініціатив Президента України одними з найголовніших завдань, спрямованих на підвищення рівня обслуговування населення державними органами, є забезпечення прозорості, відкритості та ефективної діяльності державних органів, забезпечення доступності державних інформаційних ресурсів при наданні адміністративних послуг фізичним та юридичним особам по всій території України, зокрема, і в Харківській області. З цією метою в області проводиться ефективна робота щодо створення мережі центрів надання адміністративних послуг. Зокрема створено робочий орган Харківської міської ради – Центр надання адміністративних послуг міста Харкова, який було поєднано з Єдиним дозвільним центром.

Приміщення Центру повністю відповідає світовим стандартам, забезпечено сучасною комп'ютерною технікою останнього покоління та оснащено новітніми інформаційно-комунікативними технологіями. У Центрі надається більше 150 адміністративних послуг.

Центри надання адміністративних послуг відкрито також у 19 районах і містах обласного значення Харківської області: Балаклійському, Близнюківському, Богодухівському, Великобурлуцькому, Дергачівському, Зміївському, Кегичівському, Краснокутському, Лозівському, Печенізькому, Сахновщинському, Харківському, Чугуївському районах, містах Ізюмі, Куп’янську, Лозовій, Люботині, Первомайському, Чугуєві.