Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Андрій Моченков вручив нагороди фіналістам 2 етапу Міжнародного конкурсу інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи»

Андрій Моченков вручив нагороди фіналістам 2 етапу Міжнародного конкурсу інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи»

Відбулася церемонія нагородження фіналістів 2 етапу Міжнародного конкурсу інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи», в якій взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Андрій Моченков та директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради Андрій Проскурін. За словами Андрія Моченкова, міжнародний конкурс інвестиційних проектів, який відбувся в рамках V Міжнародного Форуму «Інвестиції. Інновації. Харківські ініціативи», проводиться в Харківській області втретє за ініціативи Харківської обласної державної адміністрації та Харківської міської ради в рамках виконання програми підтримки та розвитку підприємництва у м. Харкові 2012-2015 рр.

Також він зазначив, що рівень конкурентоспроможності Харківського регіону зростає.

«Конкурс спрямований на пошук і виявлення перспективних інноваційних та інвестиційних проектів, сприяння підготовці ефективних бізнес-планів, визначення переможців кращих інноваційних та інвестиційних проектів з метою залучення інвесторів для їх реалізації у м. Харкові та Харківській області. Цього року кількість учасників порівняно з минулим роком збільшилася на 15 %. Необхідно сказати, що нашою спільною перемогою є істотне збільшення поданих інвестиційних проектів, що відповідають стандартам UNIDO. Тобто тим стандартам, які прийняті у всьому світі і мову яких розуміє будь-який міжнародний інвестор. Також минулого року ми надавали консультаційну допомогу 53% учасникам проектів, а в цьому – тільки 28 %, що дійсно є достатнім успіхом і показує те, яким чином зростає розуміння в цьому середовищі, яке є благодатним грунтом для інвестиційних проектів. Завдяки проведеному конкурсу ми заклали ще одну цеглину в збільшення конкурентоспроможності Харківської області», – сказав Андрій Моченков.