Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав переможця турніру Kharkov Superior Cup 2013

Михайло Добкін привітав переможця турніру Kharkov Superior Cup 2013

В Superior Golf & Spa Resort відбулася церемонія нагородження переможця турніру Kharkov Superior Cup 2013. Ним став голландець Daan Huizing. На останніх лунках він обійшов лідера двох днів змагання Sihwan Kim на два удари і закінчив гру з результатом - 15. Привітали гольфіста з перемогою голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, заступник голови Харківської ОДА, президент Superior Golf Club Юрій Сапронов.

«Мені дуже приємно в черговий раз підкреслити особливу місію Харкова у просуванні України до справжньої європейської держави, будь то спорт, наука, культура чи просто якість життя. Мені дуже приємно, що ідея, яка народилася буквально 5 років тому - що у Харкові проходитимуть європейські турніри, - стала реальністю», - сказав Михайло Добкін.

Довідка. Kharkiv Superior Cup (European Challenge Tour) відбувся в Superior Golf & Spa Resort з 12 по 15 вересня. У турнірі брали участь 132 гольфіста. Серед них 105 гравців - професіонали, які володіють ліцензією Challenge Tour. 27 людей - це учасники за квотою промоутера, тобто в цьому випадку - харківського клубу. З них тільки 6 аматорів. У турнірі взяли участь відомі спортсмени - члени Superior Golf Club - футболіст Андрій Шевченко і тенісист Євген Кафельников.

European Challenge Tour - європейська система професійних турнірів з гольфу. Тур включає в себе 30 етапів по всій Європі. Вперше один з них відбувся в Україні в Superior Golf & Spa Resort - Kharkov Superior Cup з призовим фондом - 200 000 євро.

У планах керівництва харківського гольф клубу - проведення European Challenge Tour і в 2014 році.