Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Віталій Захарченко та Михайло Добкін привітали курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ зі складанням присяги (доповнено)

Віталій Захарченко та Михайло Добкін привітали курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ зі складанням присяги (доповнено)

В Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася урочиста церемонія, присвячена складанню присяги працівника органів внутрішніх справ курсантами 1-го курсу. На святковому заході були присутні: Міністр внутрішніх справ України, генерал внутрішньої служби Віталій Захарченко, голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, ректор університету Сергій Гусаров, народні депутати Олександр Біловол та Анатолій Денисенко, інші почесні гості.

«У вашому житті відбулася визначна подія. Ви склали присягу на вірність українському народові та приєдналися до багатотисячного загону української міліції. Саме ви будете забезпечувати спокій і мир у суспільстві. Будьте гідними високого звання курсанта університету внутрішніх справ. Нехай у вашому подальшому житті офіцерська честь буде понад усе. Пам'ятайте, що віднині для кожного з вас слова присяги - це закон. А щоб його виконувати, потрібно бути не лише професіоналами, але мати високі моральні, етичні якості. Бажаю вам доброго здоров’я, щастя та успіхів в нелегкій, але дуже потрібній Батьківщині праці», - сказав у своєму вітальному слові Віталій Захарченко.

«Сьогодні в житті тих, хто обрав цю непросту, але дуже важливу професію, знаменний день. Він надовго збережеться у вашій пам'яті. Це день, коли ви свідомо вирішили вступити до лав міліції. Найближчим часом на вас будуть покладені завдання з охорони громадського порядку, боротьбі зі злочинністю. Саме від вашого професіоналізму і знань залежатимуть, у тому числі, і людські життя. Бажаю вам отримати гарну освіту, і нехай Господь Бог охороняє вас у ваших благородних справах», - звернувся до курсантів Михайло Добкін.

Довідка. У 2013/2014 навчальному році за рахунок держбюджету на денну форму навчання зараховано 625 осіб, на заочну - 435 осіб. За контрактом набір на денну форму навчання склав 378 осіб, на заочну - 1582 людини. Присягу склали 550 курсантів.