Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фестиваль «Печенізьке поле» з кожним роком стає більш популярним

Фестиваль «Печенізьке поле» з кожним роком стає більш популярним

Як зазначив в ефірі програми «Від влади до громади» на обласному радіо голова Харківської ОДА Михайло Добкін, фестиваль «Печенізьке поле» з кожним роком стає все більш популярним. «Ми знайшли свою нішу - наш регіон вирішив організувати саме етнофестиваль з акцентом на цікаву народну музику, з можливістю подивитися творчість і колективів області, і професійних артистів, з можливістю доторкнутися до історії наших предків», - сказав Михайло Добкін.

Найголовніше, підкреслив губернатор Харківщини, що такі заходи дозволяють стерти межу, яку давно провели політики між людьми, ділячи на їх патріотів і не патріотів.

«Такі свята показують, що наша сила в тому, що ми всі різні, але всі разом ми складаємо Україну, яку знають, поважають і люблять. Як приклад, хочу сказати, що я особисто запросив ведучого на наш фестиваль - народного депутата України Богдана Бенюка. Він із задоволенням погодився, хоча ми з ним знаходимося в різних політичних таборах. Але, тим не менш, його люблять люди, він прекрасний ведучий і чудова людина. Мені буде дуже приємно, що, принаймні, в цей день ми всі будемо жителями України і будемо отримувати задоволення від того, що у нас є таке культурне свято», - додав голова ОДА.