Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрито філію Kiev Fashion Institute

У Харкові відкрито філію Kiev Fashion Institute

У рамках іміджевого проекту «Харьковская сирень. P.S.» в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбулася церемонія відкриття харківської філії Kiev Fashion Institute. «Не випадково наше відкриття відбувається у галереї «Бузок», тому що ми дружимо з кінофестивалем «Харьковская сирень». Ми їм вдячні за ту нелегку і дуже важливу тему, яку піднімає фестиваль – популяризацію моди кіно. Студенти харківської філії Kiev Fashion Institute готуватимуть дуже цікаві майстер-класи. Ця програма розроблена для того, щоб ознайомити городян з темою моди в кіно. Протягом року на харків'ян очікують безкоштовні майстер-класи, виставки та покази – досить обширна програма», – повідомила виконавчий директор харківської філії Kiev Fashion Institute Юлія Швецова.

«Харків – перша столиця, але особисто для нас важливо, що він також столиця легкої промисловості і торгівлі. Це і стало передумовою того, що тут виникла необхідність в інституті, який вчить роботі в моді. Це перше місто в Україні, в якому ми відкриваємо наш філіал. Раз на два тижні тут проходитимуть лекції викладачів Kiev Fashion Institute за всіма тими темами, які читаються у нас в Києві. Наші студенти зможуть почути лекції на тему медіа, стайлінгу, фото і менеджменту у сфері моди», – зазначила ректор Kiev Fashion Institute Анжела Владимирова.

Система навчання Kiev Fashion Institute побудована на принципах досвіду зарубіжної індустрії моди і адаптована до потреб українського ринку. Програма Kiev Fashion Institute орієнтована на людей, які планують почати успішну кар'єру в світі моди або підвищити вже наявний рівень своєї кваліфікації. Випускники KFI працюють на кращих світових fashion-майданчиках, і саме вони творять українську моду, яка сьогодні впевнено підкорює світ. Запропоновані KFI курси: Fashion Media Fashion Management, Fashion Photo-Styling. Лектори – головні гравці модної індустрії в країні: Дар'я Шаповалова, Зоя Звиняцьковська, Соня Плакидюк, Катерина Гарбуз, Анжела Владимирова та ін.

У рамках співпраці іміджевого проекту «Харьковская сирень. P.S.» і Kiev Fashion Institute на харків'ян очікують відкриті покази мод, фотовиставки, зустрічі з видатними представниками світу моди, покази унікальних фільмів про моду та дизайнерів, що працюють для кіно, майстер-класи та багато іншого. Кожен учасник відкритого майстер-класу отримає унікальну можливість поринути в світ Fashion і Cinema-індустрії.