Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україна робить дуже серйозну заявку на лідерство у світовому сегменті продажу продуктів харчування. Михайло Добкін

Україна робить дуже серйозну заявку на лідерство у світовому сегменті продажу продуктів харчування. Михайло Добкін

Про це в ході в ході брифінгу в рамках V Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» розповів голова Харківської ОДА Михайло Добкін. За його словами, сьогодні буде підписано Меморандум про співпрацю щодо створення Наукового парку «Міжнародний центр ефективного землеробства» між Інститутом рослинництва ім. В.Я. Юр'єва Національної академії аграрних наук України та міжнародною інвестиційною компанією «SigmaBleyzer».

«Сьогодні Україна робить дуже серйозну заявку на лідерство у світовому сегменті продажу продуктів харчування, зокрема зернової групи. Присутність тут компаній з іноземними інвестиціями, іноземними технологіями та іншими додатковими для України можливостями - це не тільки запорука нових успішних врожаїв, а й можливість інвестувати в нашу сільськогосподарську науку. Сьогодні ми станемо свідками підписання такого договору, від якого виграють усі, оскільки наша наука буде працювати не тільки з цією компанією, але і в інтересах багатьох інших, які працюють на території Харківської області», - зазначив Михайло Добкін.

Форум проводиться на виконання доручення Президента України щодо забезпечення реалізації інвестиційно-інноваційної політики.