Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проведення Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» дасть позитивний ефект для бізнесу

Проведення Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» дасть позитивний ефект для бізнесу

Таку думку в ефірі програми «Час влади» на ХОД ТРК висловив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. «Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» - це майданчик, який в різні періоди відвідують представники найбільшого європейського та світового бізнесу. Живе спілкування, контакти, можливість налагодити контакт з новими бізнес-партнерами - це все те, що не сьогодні-завтра дасть позитивний економічний ефект», - сказав Михайло Добкін.

Також він додав, що цього року на ювілейний п'ятий форум запрошений автор усіх успішних економічних реформ у Польщі Лєшек Бальцерович. «Це людина, яка сьогодні затребувана європейським співтовариством. Це один з 10 експертів , які дають консультації з того, як мінімізувати економічну і фінансову кризу, яка сьогодні є в Європі і в світі», - підкреслив голова ОДА.

Крім цього, за словами Михайла Добкіна, на форумі планується укласти ряд угод, які дозволять харківському бізнесу залучити в регіон інвестиції ззовні або відкриє для Харківської продукції нові ринки.