Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В дитячому оздоровчому таборі «Орлятко» розпочалася військово-патріотична зміна «Захисник Вітчизни»

В дитячому оздоровчому таборі «Орлятко» розпочалася військово-патріотична зміна «Захисник Вітчизни»

В дитячому оздоровчому таборі «Орлятко» Чугуївського району 19 серпня розпочалася військово-патріотична зміна «Захисник Вітчизни» для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. З початком зміни дітей привітав заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. Як зазначив заступник голови ХОДА, проведення військово-патріотичної зміни «Захисник Вітчизни» присвячене 70-річчю визволення Харківської області від фашистських загарбників.

«Поняття патріотизм і захист Вітчизни повинні бути у кожного громадянина України незалежно від його віку і статі. Він повинен любити свою країну і бути готовим захищати її. Сьогодні тут всього 2 взводи - 60 дітей. Така зміна в цьому таборі проводиться вперше. У наступному році ми плануємо відкрити військово-патріотичний табір на території колишнього дитячого оздоровчого закладу заводу «Електроважмаш». Ми повинні там провести великий обсяг робіт. Табір працюватиме в 3 зміни, в ньому будуть відпочивати діти з усієї Харківської області», - підкреслив Євген Савін.

Основними завданнями військово-патріотичної зміни «Захисник Вітчизни» є підтримка та розвиток молодіжної ініціативи в справі освоєння військових спеціальностей; виховання майбутніх захисників Вітчизни на бойових традиціях українського народу та Збройних Сил України; удосконалення системи військово-патріотичного виховання молоді в Україні.