Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сергій Авершин привітав переможців обласного конкурсу «Краща продукція Харківщини»

Сергій Авершин привітав переможців обласного конкурсу «Краща продукція Харківщини»

Сьогодні у Малій залі Будинку рад відбулося урочисте нагородження переможців і лауреатів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - «100 кращих товарів України» та обласного конкурсу «Краща продукція Харківщини». У заході взяли участь директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОДА Сергій Авершин, генеральний директор ДП «Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Володимир Величко. Переможців визначали у номінаціях: продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення, роботи або послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах.

У цьогорічному конкурсі “Краща продукція Харківщини” взяли участь 116 видів товарів та послуг 98 підприємств Харківської області. Регіональна конкурсна комісія, підбивши підсумки конкурсу, визначила переможцями 67 видів продукції, лауреатами – 19 видів продукції.

«Цього року обласний конкурс «Краща продукція Харківщини» проводиться вже вдесяте. Він визначає кращих виробників і кращу продукцію Харківщини. Хотілося б, перш за все, подякувати вам за ту роботу, якe ви виконуєте, за ту організацію ваших колективів, за ту мудрість і наполегливість, з якою ви просуваєтеся і йдете вперед. Бо саме той продукт, який ви виробляєте, є основою соціального благополуччя України», - сказав директор Департаменту.

«Ми провели відбір і з'ясували, які види продукції дійсно заслуговують на увагу. У конкурсі брало участь 116 підприємств. У порівнянні з іншими областями України це в два рази більше. Я радий тому, що в Харкові стільки підприємств здатні і готові були надати свою продукцію на суд журі», - додав Володимир Величко.

Сергій Авершин разом з Володимиром Величком вручили нагороди переможцям та лауреатам регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - «100 кращих товарів України» та обласного конкурсу «Краща продукція Харківщини».

Теги