Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фестиваль «Весілля в Малинівці - плюс» урочисто відкрито

Фестиваль «Весілля в Малинівці - плюс» урочисто відкрито

Відбулося урочисте відкриття фестивалю обрядового і сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці - плюс», який проходить сьогодні в селищі Малинівка Чугуївського району. У церемонії взяли участь голова Харківської ОДА Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов, перший заступник голови облради Олена Олешко, голова Чугуївської РДА Володимир Лобойченко та народний депутат Дмитро Шенцев. «З кожним роком цей фестиваль отримує все нових і нових шанувальників. Ні спекотне сонце, ні проливний дощ не можуть перешкодити людям побачити традиції та історію нашого народу, культуру і традиції інших народів, які проживають на нашій території. Ніщо не може зруйнувати ту прекрасну атмосферу, яка панує над цим полем не тільки в день проведення фестивалю, а й багато-багато днів після того, як відгримить салют на честь завершення "Весілля в Малинівці"», - зазначив у своєму привітанні Михайло Добкін.

На великій сцені фестивалю для гостей виступатимуть такі зірки, як Руслана Лижичко, фіналісти конкурсу «Х-фактор» Олег Кензов, Аїда Ніколайчук, Аркадій Войтюк. Завершить «Весілля в Малинівці - плюс» вечірнє фаєр-шоу, святковий феєрверк і весільна дискотека «Малинова ніч».

В ході фестивалю глядачів з 5 сцен розважали професійні та аматорські творчі колективи. Крім цього, під відкритим небом для гостей фестивалю випікали весільні короваї і шишки, відбувся парад весільних оркестрів, виступ кінного театру, проводилися конкурси та майстер-класи з різних видів декоративно-прикладного мистецтва.