Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін передав мешканцям дитячого містечка «Отрадне» три мікроавтобуси «Газель»

Михайло Добкін передав мешканцям дитячого містечка «Отрадне» три мікроавтобуси «Газель»

Сьогодні у ході робочого візиту до приватного дитячого містечка «Отрадне» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін вручив вихователям ключі від трех мікроавтобусів «Газель». Під час попереднього візиту губернатора, який відбувся 29 травня напередодні Дня захисту дітей, батьки-вихователі звернулися із проханням розглянути можливість забезпечити дітей автотранспортом для спільного проїзду до культурно-спортивних закладів, виставок та місць відпочинку. Мікроавтобуси були закуплені за рахунок благодійних коштів та передані на баланс благодійного фонду «Соціальна служба допомоги». Також два роки тому фондом був придбаний для дітей «Відрадного» шкільний автобус «Богдан».

«Завдяки добрим серцям людей з'явилася можливість вирішити транспортну проблему. Тепер ваші виїзди за покупками, на відпочинок, у тому числі, і в школу, будуть більш організованими і зручними. Я вдячний всім, хто проявив турботу о ваших родинах і тим, хто допомагає нам спільними зусиллями робити хороші і правильні справи», - сказав Михайло Добкін.

Також батьки дітей, що виховуються у дитячому містечку «Отрадне», зверталися до Михайла Добкіна щодо ремонту під’їзної дороги, заміни покриття на баскетбольному і футбольному полях та відсутності дитячого майданчика.

Як повідомив в ході візиту губернатор, на даний час замінено газони на спортивних майданчиках, всі необхідні роботи з відновлення дорожнього покриття виконані, і найближчим часом буде встановлено сучасний дитячий майданчик. Також на прохання дітей і вихователів було забезпечено доступ до мережі Інтернет. 

У подяку батьки-вихователі вручили Михайлу Добкіну ікону Охтирської Божої Матері.

Довідка. Засновниками Харківського приватного дитячого містечка «Отрадне» Харківської області є Харківський обласний благодійний фонд «Соціальна служба допомоги» і фізичні особи . Містечко - це спеціалізований виховний заклад для проживання, утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 3 до 18 років. При необхідності вихованці можуть проживати в містечку до закінчення терміну навчання у вузах I-IV рівня акредитації, діти шкільного віку відвідують Харківський ліцей № 107 або гімназію № 55.