Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 3-х протитуберкульозних закладах Харківщини будуть встановлені сучасні вентиляційні системи

У 3-х  протитуберкульозних закладах Харківщини будуть встановлені сучасні вентиляційні системи

Як повідомив сьогодні в ході розширеного засідання Харківського регіонального Комітету з економічних реформ заступник голови Харківської ОДА Ігор Шурма, у 2012 році між обласною державною адміністрацією та керівництвом фонду «Розвиток України» Ріната Ахметова досягнуто домовленості про виділення для Харківської області 1,35 млн. грн. для виготовлення та встановлення сучасного вентиляційного комплекту у 3-х протитуберкульозних закладах – обласному протитуберкульозному диспансері №3 та обласних туберкульозних лікарнях № 1 та № 3.

«Для виготовлення проектно-кошторисної документації з обласного бюджету в рамках програми «Здоров’я Слобожанщини» на 2012 рік виділено 150 тис. грн. Вже завершені роботи по встановленню вентиляційної системи в обласному протитуберкульозному диспансері №3», - сказав Ігор Шурма.

Також, додав він, для лікування хворих на резистентні форми туберкульозу у 2012 році отримано лікарських засобів ІІ ряду на суму 1,2 млн. грн., що дозволило забезпечити лікування 103 пацієнтам, у тому числі 3 дітям.