Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина готова брати активну участь у реалізації державної програми з розвитку футболу

Харківщина готова брати активну участь у реалізації державної програми з розвитку футболу

Про це під час програми «Від влади до громади» на обласному радіо повідомив голова ХОДА Михайло Добкін. За його словами, у другій половині серпня у регіоні відбудеться турнір серед юних футболістів, присвячений 70-річчю визволення Харкова. Дане рішення було ухвалене 24 липня під час розширеного засідання Виконкому Харківської обласної федерації футболу, зазначив голова області. Сьогодні в регіоні ведеться підготовка до турніру.

«Я думаю, що юні футболісти 2003 року народження з Харкова, інших міст України і інших держав проведуть час з користю, покажуть хороший футбол, а найголовніше – розділять з нами святкову атмосферу, яка 23 серпня буде панувати в нашому місті», – підкреслив губернатор.

Також він додав, що в Україні готується державна програма розвитку футболу, яка передбачає створення мотивації для залучення дітей до занять цим видом спорту.

«Будь-яка програма, яка дозволяє поліпшити матеріально-технічну базу спортивних споруд, нами підтримується, і ми готові брати участь, в тому числі, і в пайовому фінансуванні, в будівництві нових стадіонів, міні-футбольних полів. Ми будемо залучати позабюджетні кошти. Ми не чекаємо можливості зробити все тільки за бюджет», – повідомив Михайло Добкін.