Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Центри спрощеного надання адміністративних послуг повинні бути створені в кожному районі та місті обласного значення

Центри спрощеного надання адміністративних послуг повинні бути створені в кожному районі та місті обласного значення

В ефірі програми обласного радіо «Від влади до громади» голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, кажучи про реалізацію на Харківщині завдань Президента України, зазначив, що до кінця року центри спрощеного надання адміністративних послуг повинні бути створені в кожному районі та місті обласного значення. За словами губернатора, для цього, в першу чергу, необхідно правильно організувати роботу і пам'ятати про необхідність забезпечення 100% виплати заробітної плати та своєчасної виплати пенсій та соціальних допомог всім тим категоріям наших громадян, які таких соціальних виплатах потребують.

«Робота по втіленню в життя національного плану з надання адміністративних послуг для нас зрозуміла, ми знаємо, як це робити. На Салтівці будується єдиний адміністративний центр, де люди зможуть отримувати ті адмінпослуги, які надаватимуть обласна рада, мерія Харкова, міграційна служба та інші організації, такі, як реєстраційна служба. Робота здійснюватиметься як у нашому дозвільному центрі», - зазначив Михайло Добкін.

Також голова ХОДА нагадав про укладення меморандуму з Укрпоштою, згідно з яким у кожному районному центрі та кожному місті обласного значення відкриваються центри надання адмінпослуг. Це дає можливість людям, які проживають у сільській місцевості, подавати заяви на надання адмінпослуг за місцем проживання. Заяви листоноші будуть передавати в центр адмінпослуг, там документи будуть оброблятися і повертатися на місця.