Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська тенісистка виграла турнір WTA

Харківська тенісистка виграла турнір WTA

Харків'янка Еліна Світоліна перемогла на турнірі WTA в Баку. У вирішальному матчі тенісистка завдала поразки представниці Ізраїлю Шахар Пеєр – 6:4, 6:4. Матч тривав 1 годину 38 хвилин. 28 липня Еліна Світоліна повернулася до Харкова. В аеропорту спортсменку зустрічали друзі та рідні. «Фінальний матч вийшов дійсно складним, адже моя суперниця грала дуже добре, вона прекрасно подавала і, щоб досягти перемоги, потрібно було грати досить агресивно. Мені було непросто, і я хочу сказати, що дуже раділа підтримці вболівальників з України», – розповіла журналістам Еліна Світоліна.

За словами тенісистки, найближчим часом вона відправиться на турнір до Донецька, після чого планує 2 тижні відпочити, а потім – в Америку, готуватися до нових змагань.

Заступник голови ХОДА Юрій Сапронов розповів, що прилетів на фінал в Баку, щоб підтримати Еліну.

«На тому боці дійсно була дуже серйозна суперниця, і коли за 3 перших гейми вона зрозуміла, що поступається Еліні і в швидкості пересування по корту, і в потужності ударів, вона стала дуже варіативно грати, підрізати, кидати "свічки". Це був дуже непростий матч, але Еліна грала просто блискуче», – зазначив Юрій Сапронов.