Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося розширене засідання Виконкому Харківської обласної федерації футболу

Відбулося розширене засідання Виконкому Харківської обласної федерації футболу

У засіданні брали участь голова ХОДА, голова Харківської обласної федерації футболу Михайло Добкін, перший заступник голови федерації Володимир Бабаєв, заступник голови ХОДА, заступник голови обласної федерації футболу Олег Анпілогов, виконавчий директор ХОФФ Олександр Тюрін. Також на засідання були запрошені голови районних федерацій футболу, президенти футбольних клубів учасників обласних змагань. За останні кілька років розширене засідання виконкому ХОФФ проводилося вперше.

На засіданні були підведені підсумки першого кола чемпіонату та першості Харківської області сезону 2013 року. Також учасниками засідання були розглянуті і ухвалені зміни і доповнення до Регламенту обласних змагань серед аматорських команд сезону 2013 року.

Михайло Добкін підкреслив, що подібні засідання будуть проводитися не менше трьох разів на рік.

«У такому форматі ми будемо збиратися і надалі. Всі рішення будуть прийматися відкрито і публічно, в дискусії зможуть взяти участь усі бажаючі. У нас одна мета – зробити комфортними умови проведення чемпіонату області. Зараз ми робимо свої перші кроки в цьому напрямку. Так, ідеальної системи ми не вибудуємо, але спільно ми зможемо мінімізувати всі негативні моменти», – сказав Михайло Добкін.