Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбиток долоні каскадера Бі Джей Ворта прикрасить Алею зірок фестивалю «Харьковская сирень»

Відбиток долоні каскадера Бі Джей Ворта прикрасить Алею зірок фестивалю «Харьковская сирень»

На завершення зустрічі з харків'янами в галереї «Бузок» всесвітньо відомий каскадер, спортсмен, режисер і сценарист Бі Джей Ворт залишив запис у гостьовій книзі інформаційно-виставкового центру та відбиток долоні для Алеї зірок кінофестивалю «Харьковская сирень». «Оскільки наша зустріч з Бі Джей Вортом організована в рамках проекту «Харьковская сирень. P.S.», то я нагадую, що в нашому фестивальному русі є давня традиція. Усі зірки, які відвідують харківську землю, повинні залишити тут відбиток своєї долоні. Зліпок руки Бі Джей Ворта разом з відбитками долонь інших гостей кінофестивалю в квітні прикрасить нашу Алею зірок», – зазначила директор Департаменту масових комунікацій ХОДА, заступник голови оргкомітету Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» Вікторія Маренич.

Також почесному гостю вручили книгу «Харківщина: впевнені кроки до успіху», видану в рамках іміджевого проекту Департаменту. Книга виконана двома мовами – українською та англійською, містить символіку регіону, інформацію про райони області та види Харківщини.

«Те, що найбільше вразило мене тут, – це українські люди, які поважають свою країну і пишаються тим, що вони – українці. Далеко не у всіх країнах можна побачити таку величезну національну гордість, і це чудово. Це стане моїм найкращим спогадом про Україну, який я заберу з собою до Америки», – заявив Бі Джей Ворт.